BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTHY: Grev mali yük oluşturmadı----

THY: Grev mali yük oluşturmadı

THY: Grev mali yük oluşturmadı
14 Haziran 2013 - 14:33 www.finansgundem.com

THY, grev uygulamasından bu güne herhangi bir ek mali yük oluşmadığını açıkladı

Türk Hava Yolları(THY), grev uygulamasından bu güne herhangi bir ek mali yük oluşmamış olduğunu ve şirketin faaliyetlerinden operasyonel gelir üretmeye devam etmekte olduğunu açıkladı. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:
"Bilindiği üzere 24. Donem Toplu İs Sözleşmesi sürecinde taraflar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine Hava İş Sendikasi 15 Mayıs 2013 tarihi itibariyle grev uygulaması başlatmıştır. Ortaklığımız Yönetim Kurulu bu süreçte çalışanlarını mağdur etmemek amacıyla çalışanların tüm mevcut haklarını koruyarak 2013 ve 2014 yılları için açıklanan oranlarda ücret zammı gerçekleştirmiştir.
15.05.2013 tarihinde başlayan greve Türk Hava Yolları operasyonlarını etkilemesi mümkün olmayacak seviyede katılım olmuştur. Mevcut yasalar çerçevesinde Greve katılmayan personelin daha sonradan greve katılması mümkün değildir. Bu doğrultuda geleceğe yönelik olarak operasyonların uluslararasi havacılık kurallari çerçevesinde sürdürülmesi ile ilgili herhangi bir problem söz konusu değildir.
Grev uygulamasından bu güne herhangi bir ek mali yük oluşmamış olup, Ortaklığımız faaliyetlerinden operasyonel gelir üretmeye devam etmektedir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)