BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF'den 'Stefan Kuntz' için flaş açıklama!----

TFF'den 'Stefan Kuntz' için flaş açıklama!

TFF'den 'Stefan Kuntz' için flaş açıklama!
18 Eylül 2023 - 17:41 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili çıkan ayrılık haberlerini yalanladı.


TFF, geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz'un ayrıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

A Milli Futbol Takımı'nın resmi X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda Stefan Kuntz'un ayrılığıyla ilgili haberlerin ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Yapılan açıklamanın tamamında şu ifadeler yer aldı;

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir."

NE OLMUŞTU?

60 yaşındaki çalıştırıcı EURO 2024 Elemeleri grup aşamasında Ermenistan mağlubiyeti sonrası eleştirilmişti. Kuntz yönetimindeki milliler Ermenistan sonrası Japonya ile özel maça çıkmış ve 4-2 mağlup olmuştu.

Bu maçın ardından Kuntz oyuncuları suçlayıcı açıklamalar yapmış, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise "Kuntz kendi bacağına ateş etti" yorumunda bulunmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF, Stefan Kuntz'un görevine son verdiği iddia edilmişti.

Stefan Kuntz'a tribün şoku!

 

Stefan Kuntz: İki takım arasındaki en büyük fark, kalite farkı

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahir18 Eylül 2023 18:13

    Rzller ne açıklaması adamın arkasında durmadınız satılıp neye hizmet ettiği belli olmayan sahte spor adamlarının sahte medyanın peşinden gidip kuntzu günah keçisi yaptınız bu milli takımdan hiçbirşey olmayacağı apacıkken herkes adam gitmeden birbirinin adamını getirmeye çalışarak bukadar ahlaksızlar sanki gelenlerin bir başarısı varmış gibi tesadüfi başarı bile olnayan skorları dışında al birini vur ötekine