BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivTesla çalışanları evlerine gidemiyorlar----

Tesla çalışanları evlerine gidemiyorlar

Tesla çalışanları evlerine gidemiyorlar
20 Nisan 2022 - 10:18 www.finansgundem.com

Çalışanların kendilerini dış dünyadan korumak için uygulanan kapalı döngü sistemi kapsamında, Tesla'nın Şanghay fabrikasında çalışanlar tesisin içinde uyuyor.

Çin’de geçtiğimiz haftalarda Kovid-19 önlemleri kapsamında ikinci büyük kapanma yaşanmıştı. Son derece kısıtlayıcı üç haftalık karantinanın ardından üretim hattını çalıştırmada kararlı olan Tesla’nın, virüsün yayılmasını engellemek için çalışanların diğer insanlarla etkileşimini engellemede kapalı döngü sistemi uyguladığı bildiriliyor.

Çalışanların kendilerini dış dünyadan korumak için uygulanan kapalı döngü sistemi, Şanghay yetkilileri tarafından şehirdeki fabrikaların yeniden faaliyetlerini başlatmasını sağlamak için teşvik edildi.

ÇALIŞANLARA UYKU TULUMU VERİLDİ

Kapalı döngü sistemi kapsamında Tesla’nın Model 3 ve Model Y araçları üreten Şanghay fabrikasındaki çalışanların her birine bir uyku tulumu ve bir yatak verildi. Sözcü'de yer alan habere göre, tesiste yurt binaları gibi uygun uyku tesisleri bulunmadığından, çalışanların işaretli bir alanda yerde uyumaları gerektiği belirtiliyor. Yemek tesisleri çalışanlar için halihazırda mevcutken, duş almaları ve eğlence için başka tesisler de kuruluyor.

Fabrika çalışanlarından bir gün izinli olmak üzere haftanın altı günü günde 12 saat çalışmaları isteniyor. Olağan dışı çalışma koşulları 1 Mayıs’a kadar sürecek.

Tesla’nın Şanghay fabrikası günde 2.000’den fazla elektrikli araç üretiyordu.

Şanghay’daki diğer fabrikalarla birlikte Tesla da pandeminin yayılmaya başladığı 2020’nin başlarında tesisini birkaç haftalığına kapatmak zorunda kalmıştı.

Tesla araçları geri çağırıyor

 

Tesla rekor teslimata imza attı

 

Tesla şarj kablolarını ayrı satacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)