BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerim'i istifa ettiren kebapçının heykeli dikildi----

Terim'i istifa ettiren kebapçının heykeli dikildi

Terim'i istifa ettiren kebapçının heykeli dikildi
01 Eylül 2017 - 11:12 www.finansgundem.com

Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma günlerce gazete manşetlerinde yer alan Selahattin Aydoğdu'nun heykeli dikildi

Çeşme Alaçatı’da bulunan Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, geçtiğimiz aylarda Fatih Terim ve damatları ile tartışma yaşamış, haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan olayların ardından Fatih Terim uzun süre sessiz kalmış, sonrasında ise Milli Takım Teknik direktörlüğünden de istifa etmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, olaylar tam gündemden düşmek üzereyken bir anda ortaya çıkan heykel, tartışmalara yeni bir boyut getirdi.

Sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencisi bir grup Selahattin Aydoğdu’nun birebir heykelini yaptı.

Selahattin Aydoğdunun heykelini diktiler

Öğrenciler heykeli, müşterilerin şaşkın bakışları arasında restoranın önüne getirip bıraktı.

Uluslararası bir spor sitesinin desteğiyle yapılan heykelin üzerindeki "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu" cümlesi dikkat çekti.

Selahattin Aydoğdu ise "Böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum, çok şaşkınım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Aydoğdu, heykelinin etrafında toplanan tatilciler ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckync03 Eylül 2017 09:49

    Biz severiz böyle lüzumsuz işleri. Memlekete var mi katkısı yok. Fatih Terim ve Selahattin Aydoğdu reklam oldu. Onlar para kazandı vesselam. Bizimde cebe yoruldu.

  • Sermet02 Eylül 2017 00:18

    Almanya ve Fransa'nın hasbelkader zengin oldukları bu dönemde 2 aydır bu konuyla uğraşan ve gündemde tutan herkese sonsuz teşekkürler

  • gokhan temiz01 Eylül 2017 23:04

    tc vatandaslari neyin kafasini yasiyor devamli bir bilimsel calisma yapilmali ....

  • gokhan temiz01 Eylül 2017 23:04

    tc vatandaslari neyin kafasini yasiyor devamli bir bilimsel calisma yapilmali ....

  • Nihat01 Eylül 2017 21:50

    Bütün malların heykelini dikelim o zaman. Ya da hepsini temsilen bir eşek heykeli yeter.

  • Bika01 Eylül 2017 21:33

    Fatih Terim, kelle olduğu için görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

  • garip01 Eylül 2017 17:24

    buna gerek var mıydı?olay olmuş bitmiş,kimse ön koşullu olmadıktan,iyi niyetli olduktan sonra tekrarlanmaması istenir.görgüsüzlük gibi olmuş..

  • Ali Ergül 01 Eylül 2017 16:30

    Yani kabul ediyorsunuz çaldılar ama duble yol yaptılar, hastaneleri ücretsiz yaptılar o da bu millete yeter. Ama bilki bu ülke parası ile yapıldı bunlar. Satılan ve peşkeş çekilen ülke değerlerini saysam dilin uçuklar.

  • Ali ergül e cevap01 Eylül 2017 12:51

    Ali ergül, duble yol diyorsun da söylesene ak partiden önce bu memleket için ne yapmışlar ben vallahi billahi de göremiyorum. Hastaneye bile memurdan korkarak gidemeyenler senin gibi ezikler vardı şimdi adam oldular sesleri çıkmaya başladı.

  • Ali Ergül 01 Eylül 2017 11:45

    Bu milletin sanat ve bilim ile uğraşan halkına selam olsun. Dini duyguları kullanan riyakarlara da zillet olsun..

  • Ali Ergül 01 Eylül 2017 11:44

    Ey Benin Ortadoğu'da oynanan oyunu görebilen Zeki ve çevik milletim soyuluyorsun farkında değilsin olsun duble yol ile bayramda evimize arabamız ile gittik diyorsan o da sana hak oldu .,

  • Ali Ergül 01 Eylül 2017 11:42

    Şu bayram günü 4,5milyon Euro cuk tazminatı ödeyen federasyon a ve hiç sesi çıkmayan ak partili vekil ve başkana hakkımı helal etmiyorum .. tabi ki bu parayı hak olarak görüp almaya cüret eden şahısa da bir bez parası olur inşallah..