BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'den oyunculara müjde----

Terim'den oyunculara müjde

Terim'den oyunculara müjde
15 Nisan 2013 - 07:40 www.finansgundem.com

Karabük engelinin sorunsuz aşılmasına oldukça sevinen Terim, maçtan sonra oyuncularına müjdeyi verdi

“Real Madrid sınavından sonra gösterdiğiniz bu performans çok önemliydi. Artık birbirinden zorlu 5 final maçımız var. Sıkışık fikstürde çok yoruldunuz. Gidin 2 gün iyice dinlenip, sevdiklerinizle vakit geçirin.”
9 maçlık cezası nedeniyle Karabük maçını tribünden takip etmek zorunda kalan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik deplasmanda kazanılan 3 puandan oldukça memnun.. Soyunma odasına giremediği için maçla ilgili görüşlerini takım otobüsünde dile getiren İmparator, şu sözlerle futbolcularını hem övdü hem de müjdeyi verdi: “Çok zorlu bir virajdan geçiyoruz. Gerek ligde, gerek Avrupa’da gösterdiğiniz performans takdiri hak ediyor.. özellikle evimizdeki Real maçında bütün dünyanın gözü üzerimizdeyken sahaya koyduğunuz oyun, performans ve G.Saraylılık duruşuyla başta ben olmak üzere herkesi gururlandırdınız.
‘STRES ARTACAK’
Son zamanlardaki maç trafiği çok yoğun. Ama siz buna rağmen üstünüze düşeni yapıyorsunuz. Artık 5 tane final maçımız var. Bundan sonra aynı performansı sergileyeceğinize eminim. Ligin son haftaları hepimiz için zorlu geçecek. Karabük gibi zorlu bir deplasmanda ortaya koyduğunuz mücadele ve takım ruhunu son haftalarda da böyle devam ettirmenizi bekliyorum.
Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Son haftalarda stres artacak. Bu yüzden mental olarak kendinize iyi bakın. Yoğun maç trafiği yüzünden izin yapamadınız. Size vereceğim 2 günlük izinde aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirip, aklınızı tamamen boşaltıp salı günü hepinizi çok iyi dinlenmiş olarak bekliyorum. Bu ara hepinize çok iyi gelecek.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)