BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim umudunu yitirdi gibi----

Terim umudunu yitirdi gibi

Terim umudunu yitirdi gibi
31 Ağustos 2013 - 07:55 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde zor bir kura çektiklerini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen sezondan kalan 9 maçlık cezasının ardından Eskişehir’de yedek kulübesine geri döndü.
Zemin nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden sarı-kırmızılı hoca, “Zemin iki taraf için de dezavantajdı. Bugün zemin kullanılmayan bir saha görüntüsü verdi” diye konuştu.
Transferle ilgili sorulara yanıt veren Terim, “Burak konusu epeydir devam ediyor ama satmayacağız. Bruma ile ise uzun zamandır temastayız. Görüşmeler sürüyor. Her şeyin belli olacağı haftaya giriyoruz. Başkanımız uğraşıyor” dedi.
Sarı-kırmızılı hoca, Chedjou’nun yerine bu kez Amrabat’ı tercih ettiğini belirterek, “17’sinde başlayacak başka bir kulvar var. Orada yabancımızla oynayabiliriz. Bu sene böyle gidecek” yorumunu yaptı.
Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak için büyük bir mücadele vereceklerini dile getirdi. “Hakikaten zor bir kura çektik” diyen Terim şöyle devam etti: “Real ve Juventus Şampiyonlar Ligi’nin 2 şampiyonu zaten. Kopenhag da sürpriz yapan bir takım. İlk 2 için 3 takımın daha önde olduğu muhakkak, zorlayacağız. Önümüzdeki 17 günde görüntümüzden daha farklı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Teslim olmak yok. Zorluk hep var.”
YAYINCI KURULUŞA KONUŞTU
Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise "Transfer yapacağız. Uğraşıyoruz. Zaman da daralıyor. Çeşitli girişimlerimiz var, inşallah istediğimiz oyuncuları veya istediğimize yakın oyuncuları kadromuza katarız" ifadelerini kullandı.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)