BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim bu sefer konuşacak----

Terim bu sefer konuşacak

Terim bu sefer konuşacak
09 Ekim 2013 - 20:38 www.finansgundem.com

Fatih Terim, Galatasaray ile yaşadığı ayrılığından ardından Estonya maçıyla ilk kez kameraların karşısına çıkacak

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda 11 Ekim Cuma günü deplasmanda Estonya ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Kadrioru Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana aday kadroya çağrılan tüm futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda takım iki ayrı gruba ayrıldı ve taktik çalışması gerçekleştirdi.
Milli takım, Estonya maçının hazırlıklarını yarın saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı A Le Coq Arena'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde saat 18.30'da teknik direktör Terim ve bir futbolcu basın toplantısında maçla ilgili soruları yanıtlayacak.
TOLGA ZENGİN'E UÇAKTA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Bu arada A Milli Takım'ı Tallin'e götüren uçakta kaleci Tolga Zengin'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldığı bildirildi. Doğum günü 10 Ekim olan Tolga Zengin için pasta yaptıran THY yetkilileri milli futbolcunun yeni yaşını kutladı. Tolga Zengin, pastanın ilk dilimini kaptan Arda Turan'a ikram etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)