BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim biletini kesti!----

Terim biletini kesti!

Terim biletini kesti!
22 Nisan 2013 - 20:52 www.finansgundem.com

Şampiyonluğa doğru ilerleyen Galatasaray'da gelecek sezon çalışmaları şimdiden yapılıyor

Galatasaray, transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Özellikle Türk futbolcu sayısını arttırarak ana iskeleti UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemde olduğu gibi Türkler’den oluşturmak isteyen Teknik Direktör Fatih Terim yerli isimleri belirledi.
Terim orta sahada Selçuk İnan’ın yanına Eskişehirsporlu Alper Potuk ile Napoli’de forma giyen Gökhan İnler’den birini düşünüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın hocası, sağ ve sol kanada takviye için Kerim Frei ile Gökhan Töre üzerinde duruyor.
Engin’e yol göründü
Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeni sezon için Galatasaray’ın planlarında bulunmayan Engin Baytar’ın ise bileti kesildi. Teknik Direktör Fatih Terim, antrenör Hasan Şaş aracılığı ile Engin’e “Kendine kulüp bul. Sana artık kadromda yer yok” mesajını iletti.
Geçtiğimiz sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Engin Baytar, bu yıl beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)