BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTeknoser'den büyük büyüme başarısı----

Teknoser'den büyük büyüme başarısı

Teknoser'den büyük büyüme başarısı
09 Ocak 2014 - 10:44 www.finansgundem.com

Hitay Yatırım Holding'e dahil olan Teknoser 2013 yılını yüzde 130 büyümeyle bitirdi

Hitay Yatırım Holding bünyesinde 800’ün üzerinde çalışanı ve Türkiye geneline yayılmış 65 hizmet ofisi ile faaliyet gösteren Teknoser, 2013’ü yüzde 130 büyüme ile noktaladı.
Yüzde 100 yerli sermayeli sistem entegratörü bir şirket olarak, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeyi hedef alan Teknoser, cirosal büyümenin yanında, yatırım yılı olmasına rağmen karlılığını da artırdı. Bu kapsamda Ankara pazarındaki cirosunu yaklaşık 3 katına çıkarırken, İstanbul kurumsal pazarda yüzde 230, POS pazarındaki gelirlerinde ise yüzde 24 büyüdü.

Teknoser Genel Müdürü Esra Öztezcan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Tam 1 yıl önce yılın iş planını hazırlarken, yüzde 70 büyüme hedefi koymuştuk. Belirlediğimiz bu hedefi 2013’te aştık. Toplamda yüzde 130 büyüdük, üstelik ebitda’mızı artırarak... 2013 yılını, 170 milyon TL ciro rakamı ile sonuçlandırdık. Birçok konuda ve alanda, hem sektörel, hem de çözüm bazında bakıldığında,  geçtiğimiz yıl iş planına dahil ettiğimiz her hedefi gerçekleştirdik. Ciro bazındaki artış kadar, adım adım planlarımızı gerçekleştiriyor olmamız da, yeni hedefler için motivasyon sağlıyor.
2014 yılı için yüzde 25 büyüme hedefliyoruz. Bize göre istikrarlı büyüme hedeflerine ulaşmak ve başarının sürdürülebilirliği ancak tecrübeli, yetenekli, nitelikli ve aidiyet duygusu yüksek bir ekiple mümkün olabilir. Biz geçtiğimiz son 1.5 yıl içinde büyüme stratejilerimizi destekleyen ve oluşturduğumuz yol haritasına inanan bir ekiple bu başarıyı elde ettik. Aynı güçlü kadro ve aynı hız ile 2014’te de yolumuza devam ediyoruz. 2013 yılını 810 çalışan ile kapattık bu yıl çalışan sayısında yüzde 6’lık bir artış hedefliyoruz.
Stratejimiz; müşterilerimizin bize ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olabilmek, ortam ve ihtiyaçları doğru anlamak, analiz etmek, çözümler sunmak ve kontratlarımızı daha kapsamlı hale getirmekten geçiyor. Yetkinlik, güven bazlı ilişkiler ve sabır, işimizin temeli...

2013’ün sonunda olduğu gibi 2014’ün sonunda da en önemli farkımız, sektör deneyimli insan kaynağımız, profesyonel hizmet yetkinliklerimiz, saha gücümüz, esnekliğimiz, hızımız ve enerjimiz olacak”
Teknoser, 2014 yılında KOBİ üstü büyük işletmelere, özellikle telekom ve finans sektörleri ile kamu alanlarına odaklanmaya hazırlanıyor. Bunlara ek olarak sağlık sektöründe, eğitim alanında, özellikle üniversitelerde önemli projelere imza atmayı hedefleyen Teknoser, POS konusundaki deneyimini de yazar kasa POS ürünleri başlığına taşıyor. Bu kapsamda, yılın başından itibaren çalışılmaya başlanan strateji çerçevesinde, kendi servis ağı bulunmayan yazar kasa-POS üreticisi şirketlere hizmet sunulacak. Bu şirketler yazar kasa POS cihazlarını üretirken, bunların kurulumu ve servisi ise Teknoser’in görevi olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)