BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTedbirlere uymayan müşterilere 78 bin lira ceza----

Tedbirlere uymayan müşterilere 78 bin lira ceza

Tedbirlere uymayan müşterilere 78 bin lira ceza
11 Eylül 2020 - 16:44 www.finansgundem.com

İstanbul Beyoğlu'nda korona virüs denetimi yapan polis ekipleri, kapısı açılmayan mekâna tırmanarak girdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki farklı noktalardaki işletmelerde korona virüs denetimi gerçekleştirdi.

Saat 01.30 sıralarında Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi'nde bir işyerine yapılan denetimde, işletme sahibinin, 17 müşterisine nargile verdiği ve mesul müdürlük belgesinin olmadığı tespit edildi. İşletme sahibine Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 180 lira, içerde bulunan 17 kişiye ise toplam da 16 bin 100 lira para cezası kesildi.

TEDBİRLERİN HİÇE SAYILDIĞI MEKÂNA POLİS TIRMANARAK GİRDİ

Yapılan denetimlerin devamında polis ekipleri saat 03.00 sıralarında Asmalı Mescit Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekânını kontrol etmek istedi.  Denetim için mekânın kapısına gelen polis ekipleri, kapının kilitli olduğunu ancak içeriden kamera sistemi ile gelenlerin kontrol edildiğini tespit etti.

İçeriye girmek isteyen polisler, kapı açmak istediklerinde arkasında bir cisim olduğunu fark etti. Mekânın arka kapısından tırmanarak içeri giren polisler, işyerinin kapalı olması gereken saatte hizmet verdiği, müşterilerin pistte sosyal mesafeye uymadan dans ettiği, klimaların çalışır vaziyette olduğu ve kapasitenin üzerinde müşteri alındığı tespit edildi.

Mekânda bulunan 69 kişiye, İl Hıfzıssıhha Meclis kararlarına uymamaları nedeni ile toplam 62 bin 100 lira, işletme sahibine 9 bin 540 lira para cezası uygulandı. Aynı zamanda işyerinin faaliyetlerine son verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)