BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop'tan 'Lütfü Türkkan' açıklaması----

TBMM Başkanı Şentop'tan 'Lütfü Türkkan' açıklaması

TBMM Başkanı Şentop'tan 'Lütfü Türkkan' açıklaması
10 Kasım 2021 - 21:34 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Şentop, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına küfretmesine ilişkin, "Bu olayı kimsenin savunması mümkün değil. Bu konunun hukuk içerisinde takip edileceğini hepimiz biliyoruz." dedi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz Derneği Başkanı Abbas Gündüz ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

Şentop, heyetin görüş ve değerlendirmelerini dinledikten sonra, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına küfretmesine ilişkin, "Benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla, bu ağırlıkta açık ve galiz bir hakaretin benzerinin geçmişte benzeri, bir örneği yok" diye konuştu.

Bu olayı kimsenin savunmasının mümkün olmadığını dile getiren Şentop, "bu konunun hukuk içerisinde takip edileceğini hepimiz biliyoruz. Bununla ilgili hiçbirimizin şüphesi yok. O şehit yakınlarımız da kendi haklarını, hukuklarını takip edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileler Federasyonu Genel Başkanı Sözen ise İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına küfretmesine ilişkin tepkilerini dile getirerek, "Şehitlerimizin yakınların yapılan küfürler hakaretler, PKK terör örgütünün yakınlarımıza sıktığı kurşunlardan daha çok yüreğimizi acıtmıştır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkkan'a tepki: 'Yenilir yutulur bir şey değil'

 

Lütfü Türkkan İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden istifa etti

 

İyi Parti Lütfü Türkkan için toplanıyor

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur 11 Kasım 2021 10:38

    Memleketin o kadar büyük sorunları varken, ülke iyice duvara dayanmışken, göçmen kampına dönmüş bir ülke yaratılmışken, halk aç  ve işssiz iken, ekonomi çökmüş iken, halkla ilgili gelen her yasa teklifinin AKP_MHP oylarıyla reddedildiği bir dönem yaşanırken, meclis ve vekiller bu kadar halktan kopmuş iken , başkan olarak bunların hiç birine mudahil olmamışken, şimdi kafayı takdığı konuya bak. Ah biat ve aklı kiraya vermek  halk bunları yazıyor tarih de sizi hiç affetmiyecek Unutmayın bu meclis Atanın ve kurtuluş savaşı gazive şehitlerinin kutsal mekanı.  Değerini bilin.

  • pazarci10 Kasım 2021 22:02

    Bu ulkeye savunurken hayatini veren ve bu insanlara hakaret eden bu alcaklar deyil millet vekili en az 10 sene yemesi gerek ,bu zihniyet teroritlerden daha tehlikeli