BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Azerbaycan'a gidiyor----

TBMM Başkanı Azerbaycan'a gidiyor

TBMM Başkanı Azerbaycan'a gidiyor
16 Mayıs 2022 - 12:40 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki parlamenter heyetiyle Azerbaycan'a gitti. Şentop ve beraberindeki heyet, Bakü'de düzenlenecek Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) 3. Genel Konferansı’na katılacak.

TBMM Başkanı Şentop ve beraberindeki heyet Bakü'de 16-18 Mayıs'ta düzenlenecek Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) 3. Genel Konferansı’na katılmak üzere Esenboğa Havaalanı'ndan saat 12.10'da hareket etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da ziyareti sırasında Şentop'a eşlik edecek.

Şentop, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile görüşecek, ardından EİTPA 3. Genel Konferansı’na katılan heyet başkanları onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Türkiye’de tanınmayan hastalık: Yılda 100 gün atakla geçiyor!

 

Doğalgaz dağıtımına 5 yılda 50 milyar liralık yatırım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)