BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTatlıses'ten 10 Kasım mesajı!----

Tatlıses'ten 10 Kasım mesajı!

Tatlıses'ten 10 Kasım mesajı!
10 Kasım 2015 - 16:26 www.finansgundem.com

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıldönümünde bir mesaj yayınladı

Sosyal medya 10 Kasım mesaj yağmuruna tutuldu. Ünlüler de bu günün üzüntüsünü mesaj yayınlayarak paylaştı. Tatlıses de bugünün üzüntüsünü bakın nasıl yaşadı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 10 Kasım tarihinin aynı zamanda kızının da doğum tarihi olduğunu ifade ederek, "Güler misin ağlar mısın. Ben ikisini bir arada yaşadım. Mekanın cennet olsun Atam" dedi.

TATLISES'İN MESAJI ŞÖYLE:

Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan İbo, "Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümüydü ve Türkiye Cumhuriyetini kurmuş lider bir insanın ölüm yıl dönümüydü. Bir yanda hüzün bir yanda da sevinç... Ve o gün, o saatlerde kızım dünyaya geldi. Hadi bakalım; güler misin ağlar mısın. Ben ikisini bir arada yaşadım.

ALLAH MÜSLÜMANLARI KORUYOR

O gün anladım ki; Müslüman Alemini Allah’ım koruyor. Bazı liderleri de vesile ediyor. Dünya var olalı belli, illa ki bir kurtarıcı göndermiştir. Saymaya kalksak yüzlerce lider sayarız. Örneğin Mustafa Kemal Atatürk’ten başlayabiliriz. Mekanın cennet olsun Atam" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)