BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarif var isim yok----

Tarif var isim yok

Tarif var isim yok
19 Haziran 2014 - 03:37 www.finansgundem.com

İş dünyasıyla yemekte buluşan Başbakan Erdoğan, patronlara Köşk için nasıl bir aday beklediklerini sordu

Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin cumhurbaşkanı adayını açıklamadan önce istişarelere iş dünyasıyla başladı. Hacer Boyacıoğlu'nun Hürriyet'teki haberine göre Erdoğan, “Nasıl bir Cumhurbaşkanı bekliyorsunuz?” sorusunun yanıtını dinledi.

BEKLENTİLER SORULDU

Toplantıya katılan bir isim, “Başbakan bizim beklentilerimizi, nasıl bir cumhurbaşkanı görmek istediğimizi sordu ve beklentilerimizi öğrenmek istedi. Kendi adaylığına ilişkin bir açıklamada bulunmadı” demekle yetindi. Edinilen bilgilere göre toplantıya katılan her isim yeni cumhurbaşkanından beklentilerini açıklarken; Başbakan’ın da adaylarını ay sonuna doğru açıklayacağı yönündeki beyanlarına dikkat çektiği belirtildi.

İş dünyasının 2 saat 15 dakika süren toplantıda hem cumhurbaşkanlığı hem de gelecek konusunda ‘huzur’ vurgusu yaptığı Erdoğan’ın ise cumhurbaşkanı adayı ile ilgili ‘halkın cumhurbaşkanı olacak’ dediği öğrenildi. Bu arada Erdoğan’ın CHP ve MHP’nin ortak aday belirlemesinin ise iki partiye 2015 yılındaki genel seçimlerde olumsuz yansıyacağını söylediği iddia edildi. 
Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığına kadar olan seçim sürecinin kısa olması ve Ramazan ayının başlaması nedeniyle propaganda sürecinin kısa olacağı mesajı verdiği de ifade edildi. 

PAZARTESİ İŞÇİ VE İŞVERENLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan, pazartesi günü de işçi, işveren, esnaf ve çiftçi temsilcileriyle görüşecek. Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Başkanı olarak TESK Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret edecek Erdoğan’ın ziyaretinde, komitenin diğer üyeleri de bulunacak. KİK, çalışan kesimin temsilcileri (Türk-İş, Hak-İş, DİSK ve KESK), çalıştıran kesimin temsilcileri (TOBB, TİSK) ile ziraatçı, esnaf, tüketici başta olmak üzere diğer meslek gruplarının temsilcilerinden oluşuyor.



Mönüde Kayseri yemekleri vardı

TOBB’a toplantının öngörülen saati 14.00’den 5 dakika önce gelen Başbakan’ın yanında, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yatırımlardan sorumlu Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, Başbakanlık Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yer aldı. Öğle yemeğinde Kayseri yemekleri ikram edildi. Mönüde, “mantı, sucuk içi, bazlama, pastırma, fırın ağzı ve nevzime” yer aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)