BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanju Özcan'dan Nureddin Nebati taklidi----

Tanju Özcan'dan Nureddin Nebati taklidi

Tanju Özcan'dan Nureddin Nebati taklidi
30 Nisan 2023 - 14:25 www.finansgundem.com

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken ön tarafa geçmeye çalışan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidini yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Şubat günü Şanlıurfa’da konuşma yaptığı sırada Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ön sıraya geçme mücadelesi vermiş ve bu mücadelesi gündem olmuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da seçim çalışmaları sırasında Bakan Nebati’nin ön sıraya geçme mücadelesinin taklidi yaptı.

Sözcü'den İsmail akduman'ın haberine göre, Mengen ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işın’a destek olan Başkan Özcan, esnaf ve vatandaş ziyaret etti.

Partililerle birlikte yapılan seçim çalışmaları sırasında milletvekilleri adayları da konuşma yaptı. Adaylardan Burak Cop kürsüde konuşma yaptığı sırada Başkan Tanju Özcan, Cop’un arkasındaki partililerin arasından Bakan Nebati’yi taklit ederek ön sıraya geçti.

Ardından milletvekili adayı Burak Cop’a bakan Başkan Özcan, bu anları sosyal medya hesabından “Sayın Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, Neoklasik, davranışsal, nöro ekonomi sözlerinden, yer kapmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim” ifadelerini kullanarak paylaştı.

Özcan’ın paylaştığı videoyu kısa sürede binlerce kişi izledi.

Tanju Özcan: Seçim araçlarından reklam vergisi alınacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)