BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaner Yıldız'dan flaş Soma açıklaması----

Taner Yıldız'dan flaş Soma açıklaması

Taner Yıldız'dan flaş Soma açıklaması
20 Mayıs 2014 - 15:58 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Soma'da yaşanan facia hakkında Meclis'te önemli açıklamalarda bulundu

Soma'daki faciayla ilgili Meclis araştırması açılmasını içeren önergelerin görüşüldüğü Genel Kurul’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız açıklama yaptı.

"Tek başına işletmeciler sorumlu değildir" diyen Bakan Yıldız, konunun araştırılacağını ve tüm bilgilerin şeffaf olarak paylaşılacağını söyledi.

Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:

Toplumun bütün katmanlarıyla oradaydık. Diğer partilerden gelen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Acılarımızı sonuna kadar paylaştık. Türkiye madencilik sektöründeki en önemli kazalardan biriydi. Başından sonuna kadar bütün kurumlarımızla beraber oradaydık.

Maden kazası ile ilgili idari ve adli soruşturmanın sürdüğünü kaydeden Yıldız, "İnsani ve hukuki olarak tek başına işletmeci sorumlu değil" dedi.

İlk andan beri temkinli konuştuğunu belirten Yıldız, "Şimdiye kadar yaptığımız soruşturmaların ötesinde ayrı bir boyut getirmeliyiz" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)