BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de yeni kazı----

Taksim'de yeni kazı

Taksim'de yeni kazı
27 Ağustos 2013 - 19:58 www.finansgundem.com

Yayalaştırma Projesi kapsamında Taksim'de yeni bir adım daha atılıyor

Taksim Yayalaştırma Projesi kapsamında Taksim Meydanı'nda yol genişletilmesi için kazı çalışması başlatıldı. Çalışma tamamen bittikten sonra Taksim Meydanı'nın bir tarafı tamamen trafiğe kapatılacak, diğer tarafı ise gidiş-geliş olacak.
Taksim'de yayalaştırma projesinde sona doğru geliniyor. Proje kapsamında tüneldeki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Tünelin üstünde de peyzaj çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda araç trafiğinin daha rahat devam etmesi için meydandaki yaya kaldırımında kazı çalışması başladı. Yaklaşık 3 metre genişliğindeki kaldırım kazılıp araç trafiğine ayrıldı. Çıkan molozlar kamyonlara yüklendi.
Çalışmaların sonunda Mete Caddesi'nden Sıraselviler Caddesi'ne araçla gitmek için kullanılan yol trafiğe kapatılacak. Taksim Meydanı'nda eski otobüs duraklarının yer aldığı yer trafiğe kapatıldı. The Marmara Otel'in önündeki yolda araçlar gidiş-geliş şeklinde seyredecek.
Çalışma hakkında bilgi veren görevliler, Mete Caddesi'nden Sıraselviler Caddesi'ne giden yolun trafiğe kapatılacağını, bunun yerine karşıdaki yolun gidiş-geliş şeklinde olacağını belirtti. Taksim Meydanı'nda peyzaj çalışmalarının da devam edeceği öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)