BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de korkunç iddia----

Taksim'de korkunç iddia

Taksim'de korkunç iddia
04 Haziran 2013 - 07:29 www.finansgundem.com

Gezi Parkı geçtiğimiz cumartesi akşamından bu yana festival alanı gibi geçen saatlere sahiplik ederken dün gece tekrar müdahaleye maruz kaldı

Parkta ve çevresinde aniden hissedilen gaz kokusu direnen halkta “Havadan mı atılıyor? Bu da yeni taktik mi” sorusunu yarattı.
Taksim Gezi Parkı dün akşamüstü kilimini kapan; arkadaşını, çocuğunu yanına alan vatandaşlar ile tekrar dolmaya başladı. Nohutlu pilavcısından, pamuk helvacısına halay çekeninden sessiz sinema oynayanına kadar park adeta festival alanı gibiydi.
3 helikopter vardı
Hava karardıkça kalabalık daha çok artıyor, parkta slogan ve müzik sesleri yükseliyordu. Saat 9 sıralarında nereden atıldığı belli olmayan ve bir anda parkı gaz bulutu altında bırakan koku ile vatandaşlar parkın çevresine dağıldı. Bu sırada Gezi Parkı’nın tepesinde olan 3 helikopter dikkat çekti. Yaklaşık yarım saat sonra park tekrar direnen halk ile dolmaya başladı. Park dolduktan kısa bir süre sonra da tekrar nereden atıldığı belli olmayan ve aniden parkı duman altında bırakan gaz kokusu üstüne çimlerdeki halk parkın çevresine dağıldı. Bu duruma direnen halkın ise yorumu “Hani Gezi Parkı bizimdi? Havadan mı atılıyor? Bu da yeni taktik mi?” soruları ile oldu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)