BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksimde eylemciler esnafa saldırdı----

Taksimde eylemciler esnafa saldırdı

Taksimde eylemciler esnafa saldırdı
14 Temmuz 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Dün akşam Gezi Parkı eylemlerine destek için İstiklal'de toplanan göstericiler, esnafa saldırdı

Polisin müdahalede bulunduğu İstiklal Caddesi'ndeki göstericilerden bir kısmı Ayhan Işık Sokağa girdi. Sokaktaki iki kafenin sahipleri ile çalışanları, göstericilere tepki gösterdi. Göstericiler de esnafa ve bazı dükkanlara saldırdı.

Esnafın indirdiği dükkan kepenklerine zarar veren göstericiler, kafelerin önündeki masa ve sandalyeleri de kırdı.
Yine İstiklal Caddesi Bursa Sokak'ta da ellerinde sopa olduğu görülen birkaç esnaf, göstericilerin sokağa girmesini engellemeye çalıştı. Göstericiler, ses bombası, taş ve şişelerle esnafa saldırınca, esnaf dükkanlarını kapatıp kaçmak zorunda kaldı. Ardından göstericiler sokaktaki dükkanları taşladı.

Ara sokaklardaki göstericiler, gazetecilerin de görev yapmasını engellemeye çalıştı.
Öte yandan, polis ekipleri Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik kordonu oluşturdu. Gezi Parkı'nın merdivenlerinde de polislerin beklediği görüldü.
Silah Sesleri
Kalabalık bir eylemci grubu Ayhan Işık Sokak'a girdi. Bu sırada sokaktan 2-3 el silah sesi duyuldu. Silah sesi ve yaralanan olup olmadığı konusunda bilgi alınamadı.

 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alper karaca14 Temmuz 2013 11:17

    sizden ne vatana ne millete hayır gelir. bu millet ne hale geldi!

  • .14 Temmuz 2013 09:36

    al esnafa vergiler gası yok palalı, yok eli sopalı yok bilmem ne.. stüneüstlük birde iri kaçtı yurt dışına, adelete teklyince durum budur beyler... herkes kendı adaletini , kendince işletmeye kalkar...amaç nedir bilmem o haklı bu haklı orasını anlamam, ama adalet haksızlık ve saygı böyle yok edilirse sonuda bu olur hatta dağa ileriside.. adalet ne olurs aolsun adil olmalı, polisde elinde kımın bıçak silah vb varsa tarafsızca mudahele etmeli ... orda duran adamlara sonra hareket eden adamlar olur birden... esnafda karşı tarafda duran adamkarşısında duran adam olmaz hareket eden adam olur... eee sonra n eolur ?