BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksiciler CHP'den neden memnun?----

Taksiciler CHP'den neden memnun?

Taksiciler CHP'den neden memnun?
18 Kasım 2013 - 16:19 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu'nun Tandoğan'daki ziyaret ettiği taksicilerden ilginç tespitler...

Kılıçdaroğlu'nun Tandoğan'da ziyaret ettiği taksiciler CHP'nin mitinglerinden oldukça memnun."Tandoğan'daki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta Samanyolu TV'ye konuk olduktan sonra, çıkışta sık sık mitinglere sahne olan Tandoğan Meydanı yakınlarındaki bir taksi durağını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Burada sık sık mitingler yapıyoruz. Bu durum sizin işlerinizi aksatıyor mu?" diye sordu. Taksiciler, CHP mitinglerinden çok memnun olduklarını söyleyip eklediler:
"Çünkü, CHP mitingine gelenler taksi kullanıyor, işimiz daha da açılıyor. Ama AKP miting yaparsa fena... Çünkü AKP'ye gelenler taşıma otobüslerle geliyorlar, otobüslerle gidiyorlar, bir de miting yoğunluğu olunca, hem mitingden müşteri alamıyoruz, hem de sıkışıklık nedeniyle normal müşterimizden oluyoruz"
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KİŞİSEL.18 Kasım 2013 23:24

    chp menfaatçi insanlar elele diye yazan arkadaş inşallah ailenden birileri pkk lı kurşunlarlan vyurulurda bakalım akp nin yaptıklarınamı bakacaksın yoksa başta barzani apo vede pkklılarlanmı anlaşma yapanlarlan kucaklaşacaksın sizler vatan hainleriysiniz.benim satılık oyum yok kendini üç kuruşa satanlar zamanı geldiğinde yaptıkları hatalar için bedeller ödeyeceklerdir.ama iş işten geçmiş olacak.birdecyazmışsın verdiği hizmetlere bakın peki ben sana sorarım neden bu miller akp ye oylarını verdiler işyaprın diye öyle değilmi peki akp ne yaptı sadece inşaat sektörü hani ülkede iş alanları işsizlik almış başını gidiyor ha bazıları diyorki iş varda iş beğenmiyorlar hadi ordan be 80vekiller kendileri çalışsınlar demekki sizleri tuzu kuru. sen zamanında başbakanın seçimlerden önce verdiği sözleri biliyormusun bilmeden buralara yazı yazma.ben hayatımdasola oy vermedim ama akp nin gitmesi için hayatımda ilk defa tüm sülalemede tenbih attim vesizlerde arkadaşlarınıza temnbih edin sadece CHP tisine belediyeler için oylarımızı verelim.ben verdiği sözleri tutmayanları sandıkta cezasını kesserim.

  • yavrucuk.18 Kasım 2013 23:14

    Tabiki memnun olacaklar biz akp ye oy verenler bile sayın KILIÇTAROĞLUNDAN memnunuz istanbulda sadece CHP tisine vereceğiz nedeni tek rakip CHP tisi.MHP tisinin kazana bileceğini bilsem ona verirdim ama CHP tisinin kazanacağı kesin .ama 2015te MHP den başkasınıda tanımam.

  • chp ve menfaatçi insanlar elele.18 Kasım 2013 16:37

    kimden çıkarı varsa onu tutan millet chp'de. Akp'yi bana faydası olacak diye tutmuyoruz vatanıma verdiği hizmetler önemli.