BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTahvil alımının azaltılması için konuştu----

Tahvil alımının azaltılması için konuştu

Tahvil alımının azaltılması için konuştu
07 Kasım 2013 - 06:44 www.finansgundem.com

Cleveland Fed Başkanı Sandra Pianalto, daha hızlı bir ekonomik büyümenin Fed'in tahvil alımlarını azaltmasını sağlayabileceğini söyledi

Cleveland Fed Başkanı Sandra Pianalto, daha hızlı bir ekonomik büyümenin Fed'in tahvil alımlarını azaltmasını sağlayabileceğini söyledi.
Marketwatch haberine göre Pianalto, "Umudum ekonomik toparlanmanın hızlanması ve böylece Fed'in tatmin hissederek tahvil alım programını yavaşlatması" diyerek, varlık alımlarını devam ettirirken, bu tarz bir programın daha önce yaşanmamış olması gerekçesiyle tecrübesizliğe karşı uyarıda bulunarak, dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.
Konut sektörünün hâlâ bir önceki resesyonda yaşanan canlılığa ulaşmadığını da ifade eden Pianalto, bu yıl sonunda görevinden ayrılacak. Pianalto'dan sonra Clevelend Fed başkanlığı görevine gelecek olan kişinin 2014 yılında politika kararlarında oy hakkı bulunuyor.
Standard & Poor's 500 Endeksi, Fed'in teşvik tedbirlerini sürdürmesi ile bu yıl içerisinde yüzde 24 yükselerek, 2003'ten bu yana en dik yıllık kazanca hazırlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)