BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudiler'den Husi liderlerinin başına 430 milyonluk ödül----

Suudiler'den Husi liderlerinin başına 430 milyonluk ödül

Suudiler'den Husi liderlerinin başına 430 milyonluk ödül
06 Kasım 2017 - 02:08 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Yemen'de aranan 40 Husi liderin yakalanmasına yardımcı olacaklara ödül vadetti. Husilerin en büyük lideri için 30 milyon dolar vadedilirken toplam ödül miktarı 430 milyon dolar olarak açıklandı

FINANSGUNDEM.COM

Cumartesi akşamı Yemen'den atılan füzenin Riyad üzerinde hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirilmesinin ardından Suudi Arabistan yönetimi İran'ın desteklediği Şii Husilere karşı tavrını sertleştirdi. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'ndan gece yarısı yapılan açıklamada, Yemen’de aranan 40 Husi lider için toplam 430 milyon dolarlık ödül koyduğunu açıkladı.

Al Arabiya'da yer alan bakanlık açıklamasının, Suudi Arabistan’ın terörizmi durdurma ve aşırıcı ideolojilerle mücadele çalışmaları kapsamında yapıldığı bildirildi.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, arananlar listesine koyduğu 40 Husi yakalayanların yanı sıra yerleriyle ilgili doğru bilgi vernlerin de ödüllendirileceğini açıkladı.

Bir numaraya 30 milyon dolar

Aranan kişiler arasında bulunan Husi lider Abdul Malik Badreddin al-Houthi’ye 30 milyon dolarlık ödül bulundu.

İçerisinde 20 milyon dolar ödül konulan 10 kişinin de bulunduğu listede ödüllerin toplam miktarı 430 milyon dolar olarak hesaplandı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)