BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSultanbeyli'deki saldırıdan acı haber!----

Sultanbeyli'deki saldırıdan acı haber!

Sultanbeyli'deki saldırıdan acı haber!
10 Ağustos 2015 - 09:45 www.finansgundem.com

Sultanbeyli'de bomba yüklü araçla saldırının düzenlendiği Fatih Polis merkezinin çevresinde bekleyen güvenlik güçlerine ateş açıldı

Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Çatışmada bir polis memurunun şehit oldu.

Olay yerinde çatışmanın sürdüğü belirtilirken bir saldırgan öldürüldü. Çatışma anı kameralara da saniye saniye yansıdı.

SİLAHLI ÇATIŞMA ARALIKLARLA DEVAM EDİYOR

Sultanbeyli'de gece saatlerinde bomba yüklü araçla saldırının düzenlediği Fatih polis Merkezi önünde önlem alan güvenlik güçlerine 06.45 sıralarında ateş açıldı. Polisin anında karşılık vermesiyle çıkan silahlı çatışma aralıklarla devam ediyor.

Çatışmanın tam ortasında çekilen görüntülerde basın mensubu olduğu sanılan kişinin "Alo günaydın abi. Burada çatışma çıktı. buraya ekip gelsin. Kamera falan devrildi bozuldu. Çok yaralı var. Aynı yer karakolun orası. Telefonla çekmeye çalışıyorum işte yaralılar var kaldık arada" dediği duyuluyor.

OPERASYONA HELİKOPTER DESTEK VERİYOR

Ekipler, ateş açan kişi ya da kişileri yakalamak için mahallede geniş çaplı bir operasyon başlattı. Operasyona havadan helikopter de destek veriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)