BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü----

Süleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü

Süleyman Soylu'ya suikast hazırlığındaki terörist öldürüldü
13 Haziran 2017 - 11:42 www.finansgundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kadıköy'de düzenlenen operasyonda 1 terörist ölü olarak ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 00.00 da Kadıköy Acıbadem Mahallesi Betül Sokak'ta bulunan bir binaya operasyon düzenledi. Operasyon sırasında terör örgütü üyesi olduğu bildirilen 1 kişi ölü olarak ele geçirildi.

Kadıköy'de  polisin yaptığı operasyonda öldürülen kişinin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu iddia edildi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik silahlı ve bombalı suikast hazırlığı olduğunu belirledi. Suikast iddialarına yönelik Kadıköy'de bulunan eve dün gece saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda polise ateş açtığı belirtilen İnanç Özkeskin ölü olarak ele geçirildi. Özkeskin'in terör örgütü DHKP-C'den kaydı bulduğu öğrenildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cansu kansu13 Haziran 2017 12:41

    Değmezdi elini kana bulamaya. Yakalandığı ve teşebbüs aşamasında kaldığı iyi olmuştur.