BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSucuk fabrikasını yönetemedi!----

Sucuk fabrikasını yönetemedi!

Sucuk fabrikasını yönetemedi!
29 Eylül 2013 - 08:33 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ı onun üslubuyla eleştirdi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini sürekli SSK Müdürlüğü dönemiyle eleştiren Başbakan’a benzeri bir üslupla karşılık verdi: “Sucuk fabrikasını yönetemeyen adam şimdi ülke yönetiyor”
CHP lideri Kılıçdaroğlu partisince Lüleburgaz’da düzenlen “çiftçi” temalı mitingde konuştu. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği mitingde, CHP’den de çok sayıda genel başkan yardımcısı ve milletvekili hazır bulundu. Vatandaşların “Çiftçinin umudu Kılıçdaroğlu”, “Başbakan Kemal” sloganlarıyla karşıladığı CHP lideri konuşmasında tarım kesiminin sorunlarından örnekler verdi ve köylülerin AKP iktidarı döneminde zor durumda kaldığını söyledi.
Kravatlı keçiler
10 yıl önce 50 milyon baş olan koyun sayısının şimdi 25 milyona düştüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu “Her 2 koyundan birisini Recep Bey cebine koydu. Keçi sayısı 19 milyondan 6 milyona düştü. ‘Keçi beslemeyin ormanı yer’ diyorlar. Ormanı yiyenler kravatlı keçiler. 3. Boğaz köprüsüne bakın. Peki hayvan sayısı azaldı kuraklık da hikaye neden saman ithal ediyorsunuz?” dedi.
Elif’e de ağla
Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
“Mısır’da genç kız öldürüldü bizimki başladı ağlamaya, çocuk gibi... Güzel kardeşim ağla da Samsun’da 2,5 aylık çocuk açlıktan öldü ağladı mı ağlamadı. En son Kenya’da bir Türk kızı 8 aylık hamile El Kaide öldürdü ağladı mı gözyaşı döktü mü? Başsağlığı bile dilemedi.” CHP lideri konuşmasında Başbakan Erdoğan’a şöyle yüklendi: “Bir sucuk fabrikasını yönetemeyen adam şimdi Başbakanlık koltuğunda oturuyor. Türkiye’yi yönetmeye çalışıyor. Fabrika muhasebesi tuttuktan sonra batıran adam maalesef Başbakanlık yapıyor. Bir de usta diyorlar. Ustalığı gel de Lüleburgaz çiftçisine anlat. Çiftçi sana ustalığı öğrensin. Bırak ustalığı sen çırak bile olamazsın. Seni bu çiftçi çırak olarak bile kabul etmez. Esnafı sanayiciyi batırdı, işçiyi sendikasızlaştırdı bir de usta diyorlar.”
Çevik Kuvvet’e uyarı
Kılıçdaroğlu’nun Lüleburgaz’a girişinde yoğun güvenlik önlemi alınarak otobüsün etrafında çember oluşturuldu. Parti otobüsünden çevik kuvvetin vatandaşla otobüs arasına girmemesi için uyarı yapıldı.
Örgütün derdi başka
Kılıçdaroğlu’nun çiftçinin sorunlarını dile getirmek için yaptığı miting konuşmasında tarımın sorunlarını dile getirirken az sayıda partilinin “ön seçim” diye bağırması da dikkat çekti. İstanbul’a inmesinden, Lüleburgaz’dan ayrılmasına kadar her an aday adaylarının CHP liderinin yanına gelmeye çalışması dikket çekerken, bazı aday adayları da araçlarıyla Kılıçdaroğlu’nun otobüsünü takip etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)