BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSputnik V aşısı Fas’ta üretilecek----

Sputnik V aşısı Fas’ta üretilecek

Sputnik V aşısı Fas’ta üretilecek
20 Ekim 2021 - 12:12 www.finansgundem.com

Rusya’nın Fas Ticaret Temsilcisi Artyom Tsinamdzgvrişvili, Rus Sputnik V aşısının Fas’taki bir laboratuvarda üretilmesi ve dağıtımının yapılmasının planlandığını, konuyla ilgili işbirliği anlaşmalarının imzalandığını ifade etti.

Sputnik'e konuşan Tsinamdzgvrişvili, Sputnik V’nin aralık ayında Fas Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını hatırlattı.

Tsinamdzgvrişvili, “Rus aşısının yüksek etkinlik göstermesi nedeniyle sahada özel kuruluşlar tarafından temsil edilen Fas tarafı, aşının ithalatı ve üretimini yapmakla ilgileniyor. Şu anda bir partner belirlenmiş durumda, Afrika ülkelerinde geniş yeri olan başlıca üretim laboratuvarlarından biri ile işbirliği anlaşmaları imzalandı” ifadelerini kullandı.

Sputnik V’nin Fas’ta üretilmesinin Sahra Altı Afrika ülkelerinin pazarlarına da erişim imkanı sağlayacağını belirten Tsinamdzgvrişvili, “İşbirliği ile ilgili iyi haberlerin gelmesinin uzun sürmeyeceğinden eminim” dedi.

Batı Balkan ülkelerinde aşılama oranları düşük seviyede

 

Seri katil hemşire: Aşı ile cinayet!

 

Araştırmalar ortaya çıkardı: Aşı olmayanlara kötü haber!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)