BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSPK'dan 2 şirketin halka arzına onay ----

SPK'dan 2 şirketin halka arzına onay

SPK'dan 2 şirketin halka arzına onay
01 Şubat 2024 - 08:00 www.finansgundem.com

Serbest Piyasa Kurulu, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ şirketlerinin halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yapılan değerlendirmeler sonucunda iki şirketin ilk halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu.

SPK, 2024 yılının ilk halka arz başvurusu onaylarını verdi; Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arz başvuruları onaylandı.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri'nin 120 milyon TL olan sermayesinin 134 milyon TL'ye artırımı sırasında oluşan 14 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Fatih Erdoğan'ın sahip olduğu 4 milyon 333 bin 334 TL nominal değerli B grubu, Abdulkerim Fırat'ın sahip olduğu 4 milyon 333 bin 333 TL nominal değerli B grubu ve Mehmet Erdoğan'ın sahip olduğu 4 milyon 333 bin 333 TL nominal değerli B grubu payların olmak üzere toplam 27 milyon TL payın halka arzı gerçekleştirilecek.

1 TL nominal değerli paylar 35 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Bor Şeker'in 200 milyon TL olan sermayesinin 240 milyon TL'ye artırımı sırasında oluşan 40 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Emir Haktan Dişli’nin sahip olduğu 15 milyon TL nominal değerli C grubu paylar ve Arz Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun sahip olduğu 15 milyon TL nominal değerli C grubu paylar olmak üzere toplam 70 milyon TL payın satışı yapılacak.

1 TL nominal değerli paylar 26,54 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

SPK'dan 2 şirketin bedelsizine olumlu yanıt

 

SPK'dan bir şirket ve iki kişiye idari para cezası

 

SPK'dan beş kişi ve bir internet sitesi hakkında suç duyurusu

 

SPK 41 izinsiz foreks sitesini kapatma kararı aldı

 

Agrotech SPK sıralamasında birinci gruba yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)