BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSPK heyetinden Erzurum çıkarması----

SPK heyetinden Erzurum çıkarması

SPK heyetinden Erzurum çıkarması
29 Nisan 2013 - 13:21 www.finansgundem.com

SPK Başkanı beraberindeki heyet Erzurum Valisi'ni ziyaret etti

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş ve beraberindeki heyet, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
Yarın yapılacak "SPK Erzurum Kurul Toplantısı" kapsamında Erzurum'da bulunan SPK Başkanı Ertaş ve üyeler, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile bir araya geldi.
Görüşmede kısa bir değerlendirme yapan Vali Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "SPK gibi önemli bir kurulumuzun Erzurum'u da ekonomi listesine almasından son derece memnun olduk. Özel sektör yönünden çok güçlü olmadığımız için, istiyoruz ki biz de sizin sıralamanız arasında yer alalım. Bunun bir başlangıç olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
SPK Başkanı Ertaş da öğrenciliğinin 2 yılının Erzurum'da geçtiğini hatırlatarak, "Erzurum gönlümüzün önemli bir parçası zaten. İstiyoruz ki ekonomimizin de önemli bir parçası olsun. Burada hem üniversiteli gençlere sermaye piyasamızı anlatalım istedik hem de sanayi odamızda ne olup bitiyor ona bakalım istedik. Bu toplantının özelliği SPK bugüne kadar haftalık toplantılarını hep İstanbul ve Ankara'da yapmıştı. İki il dışında yapılacak ilk haftalık toplantıyı burada yapmış olacağız" diye konuştu.
Kentteki faaliyetlere ilişkin bilgi alarak, SPK olarak yeni Kanun ve düzenlemelere, yatırımcıları korumaya yönelik alınan tedbirlere ilişkin detaylar paylaşan Ertaş, görüşmede Vali Öztürk'e fincan takımı hediye etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)