BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Spartacus'un yıldız oyuncusu King kansere yenildi ----

Spartacus'un yıldız oyuncusu King kansere yenildi

 Spartacus'un yıldız oyuncusu King kansere yenildi
21 Ağustos 2022 - 11:10 www.finansgundem.com

Spartacus’te gladyatör Rhaskos’u canlandıran Ioane King, adenokarsinom kanserine yenildi. King’in sevdikleri, eşi Christelle’i desteklemek için bir bağış kampanyası başlattı.

Ünlü oyuncu Ioane King, adenokarsinom kanseri teşhisi konduktan yedi ay sonra 49 yaşında hayatını kaybetti.

Sözcü'nün haberine göre bu yılın ocak ayında adenokarsinom kanseri tedavisi gören oyuncu Ioane King’de kanser bir süre sonra hızla pankreasına ve diğer organlarına yayıldı. Oyuncu, hastalığı yavaşlatmak amacıyla mart ayında kemoterapiye başladı. Ancak yedi aylık sürecin sonunda King, yaşamını kaybetti.

Ione King, popüler dizi Spartacus’te gladyatör Rhaskos’u canlandırdı. Diziye katıldığında ufak bir rolü olan King, yönetmenleri etkileyince rolü de genişletildi.

King’in sevdikleri, eşi Christelle’i desteklemek için bir bağış kampanyası başlattı. Bağış toplama sayfasında şu satırlara yer verildi: “John bizim altın çocuğumuzdur. Arkadaşlarına göre o bildiğimiz en şaşırtıcı, özverili ruhtu. John, sadece kendisi olarak bu dünyayı daha iyi hale getiren harika bir yabancı.”

Spartacus’ün başrol oyuncusu Andy Whitfield de teşhis konduktan sadece 18 ay sonra 2012’de lenfoma nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Mafya filmlerinin aranan ismi vefat etti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in annesi vefat etti.

Dünyaca ünlü Karikatürist Jean-Jacques Sempe vefat etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)