BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSparta & Co, ünlü teknoloji şirketi Bulutistan’a ortak buldu----

Sparta & Co, ünlü teknoloji şirketi Bulutistan’a ortak buldu

Sparta & Co, ünlü teknoloji şirketi Bulutistan’a ortak buldu
25 Kasım 2020 - 13:35 www.finansgundem.com

Sparta & Co, Türkiye Bulut Sektörü’nün öncü şirketi Bulutistan’a, Ak Portföy Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi fonlarından yatırım almasına aracılık yaptı.

Şirket birleşmelerinden satın almaya, şirket değerlemesinden halka arz danışmanlığına kurumsal finansman ve strateji hizmeti veren Sparta & Co'nun, Bulutistan’ın (ICT Bulut Bilişim A.Ş.), %25 payının, Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’na satışında şirketin münhasır finansal danışmanlığını yaptığı açıklandı.

Sparta & Co Kurucu Ortağı Taner Özarslan konu hakkında yaptığı açıklamada, “Dünya ticareti ve iş alışkanlıkları 2020 yılında Kovid-19 pandemisi sonrasında değişime uğramıştır. Gelecek yıllarda teknolojinin hayatımıza çok daha nüfus ettiğini göreceğiz. Bu dönemde Sparta & Co , Türkiye Bulut Sektörü’nün öncü şirketi Bulutistan’a, Ak Portföy Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi fonlarından yatırım almasına aracılık etmekten memnuniyet duymuştur. Sparta & Co, Türk şirketlerinin stratejik veya finansal ortak bulması yolunda hizmetlerine gelecekte de devam edecektir.” dedi.

Erdoğan'dan 'Varlık Barışı' çağrısı

Bitcoin, JPMorgan'dan daha büyük

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)