BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSözcüsünden Kerry'nin sözlerine açıklık----

Sözcüsünden Kerry'nin sözlerine açıklık

Sözcüsünden Kerry'nin sözlerine açıklık
16 Mart 2015 - 00:29 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, Bakan kerry'nin direkt olarak Esed ile müzakereyi kast etmediğini söyledi

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, ABD’nin iç savaşın bitmesi için Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile müzakere etmek zorunda olduğu şeklinde yorumlanan sözlerine bakanlık sözcülüğünden açıklama geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, ABD'nin Suriye politikasında değişiklik bulunmadığını ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile doğrudan müzakere etmelerinin söz konusu olmadığını kaydetti.

Harf, Dışişleri Bakanı Kerry'nin açıklamalarıyla ilgili şunları kaydetti:

"ABD'nin Suriye politikasında bir değişiklik yok. Bakan Kerry, rejim ile masada müzakere edilmiş bir sürece ihtiyacımız olduğuna dair uzun süredir var olan politikamızı tekrar etti. Kerry, doğrudan Esad ile müzakere edeceğimizi söylemedi"

Esad rejimi ile parçalı Suriye muhalefeti ilk kez geçen yıl ocak ayında İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen konferansta bir araya gelmişti.

İki tur yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı. Görüşmelerle ilgili olarak Kerry, Beşar Esad'ın müzakere yapmak istemediğini belirtti.

Suriye'de yaklaşık 4 yıl önce barışçıl protestolarla başlayan ve bir iç savaşa dönüşen krizde en az 215 bin insan hayatını kaybetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)