BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyetenin korona virüs defilesi----

Sosyetenin korona virüs defilesi

Sosyetenin korona virüs defilesi
24 Eylül 2020 - 13:27 www.finansgundem.com

Türkiye ve dünyada koronavirüsün 2. dalgasına karşı tedbirler günden güne artırılırken, sosyete camiası düzenlediği defileyle pandemiye davetiye çıkardı. Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal imzalı defilede 118 manken maskesiz bir şekilde podyuma çıktı.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesindeki bir salonda gerçekleştirilen ''2023'e hikayeler' adlı defilede koronavirüs tedbirleri çiğnendi.

118 maskesiz manken podyumda
Aralarında ünlü isimlerin de olduğu tam 118 manken, maskesiz bir şekilde önce podyuma çıktı ardından da sosyal mesafe kuralına uymayarak sahnede toplandı.

Mayruk ve Şansal'dan büyük sorumsuzluk
Modacı Yıldırım Mayruk ve provokatif çıkışlarıyla tanınan Barbaros Şansal'ın imzasını taşıyan programda konuklar da sosyal mesafe kuralına aykırı olarak bitişik sıra oturma düzeninde yerini aldı.

Misafirler dip dibe ve bazılarında maske bile yok
Bazı konukların maskesiz olduğu, bazılarının burun ya da ağzının açıkta olduğu ve pek çoğunun fiziki temas kurduğu dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)