BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyete pazarında 'bomba' paniği----

Sosyete pazarında 'bomba' paniği

Sosyete pazarında 'bomba' paniği
06 Nisan 2024 - 16:42 www.finansgundem.com

Bakırköy'deki sosyete pazarında yakalanan bir yankesici kurtulmak için "bomba var" diye bağırınca büyük panik yaşandı. Çok sayıda kişi etrafa koşturmaya başladı. Yaşanan kargaşa kameraya yansıdı.

İstanbul'da, Bakırköy'de kurulan sosyete pazarında yankesicilik yaparken yakalanan ve kurtulmak için "bomba var" diye bağıran şüpheli gözaltına alındı. 

VATANDAŞ YAKALADI

Ramazan Bayramı nedeniyle alışveriş yapanların yoğunluk oluşturduğu Bakırköy Halk Pazarı'nda yankesicilik yaptığı iddia edilen bir şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı. 

Zanlının, kurtulmak için pazar yerinde "bomba var" diye bağırmasının ardından alışveriş için gelen vatandaşlar panikle çıkış kapılarına doğru yöneldi. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

HERKES KAÇIŞMAYA BAŞLADI

Pazarda esnaflık yapan görgü tanığı, hırsızlık yaparken yakalanan bir kişinin biber gazı sıktığını ve daha sonra "bomba var" diye bağırdığını kaydederek "Sonra herkes kaçıyor. Biz burada sakinleştirmeye çalıştık ama herkes kaçtı. Sonra yukarıda yakaladılar. Belediye zabıta ekipleri, polis yakaladı. Şu anda problem yok. Herkes alış verişini yapıyor" ifadelerini kullandı.

ÜÇ KİŞİYE GÖZALTI 

Olay yerine sağlık ekipleri yaşanan panikte yaralanan bir kişi ambulans ile hastaneye götürüldü. Polis ekipleri de biri çocuklu 3 kadını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA 

İstanbul Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

- Bakırköy İlçemizde kurulan semt pazarında meydana gelen ve sosyal medya mecralarında 'halk pazarında bomba paniği' şeklinde paylaşılan olayla ilgili yapılan çalışma sonucunda olayın, semt pazarında hırsızlık yaparken yakalanan zanlının 'pazarda bomba var' şeklinde bağırması sonucu yaşandığı tespit edilmiştir.

Yılın ilk Güneş tutulması, 8 Nisan'da ABD'den izlenecek

 

YSK, Van kararının gerekçesini açıkladı!

 

29 kişiyi ölüme 'acele iş' gönderdi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)