BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSoros kız arkadaşından dayak yedi----

Soros kız arkadaşından dayak yedi

Soros kız arkadaşından dayak yedi
12 Şubat 2014 - 11:37 www.finansgundem.com

Dünyanın bir numaralı hedge fon yöneticisi George Soros, eski kız arkadaşından tarafından darp edildi

Ünlü yatırımcı George Soros, davalık olduğu eski kız arkadaşından dayak yedi. New York Daily News'in haberine göre, Brezilyalı oyuncu Adriana Ferreyr, kendisine fiziki istismar uyguladığı ve daha önce vaat ettiği New York’taki 1,9 milyon dolarlık evi vermediği gerekçesiyle Soros’a açtığı 50 milyon dolarlık tazminat davası sırasında ünlü yatırımcıya saldırdı.

Tanıkların anlattıklarına göre, Ferreyr’nin mahkeme salonuna elinde küçük bir kamerayla gelip, “Her şeyi kayt altına alıyorum. Şimdi CNN’ni arıyorum” dedi.  Soros’un avukatları, Ferreyr’ye engel olmak istedi ve bu sırada bir arbede yaşandı ve Brezilyalı oyuncu Soros’a saldırdı. Görgü tanıkları saldırı sırasında Soros’un işitme cihazının kulağından çıktığı söyledi.

Geçen yılın en çok kazanan hedge fonunu yöneten Soros’un avukatlarının saldırı anının görüntülerinin yayınlanmaması için mahkeme emri çıkarmaya çalıştığı ifade edildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)