BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSokağa çıkma yasağına 'esnetme' geliyor----

Sokağa çıkma yasağına 'esnetme' geliyor

Sokağa çıkma yasağına 'esnetme' geliyor
09 Haziran 2020 - 09:37 www.finansgundem.com

Yüz yüze görüşülecek kabine toplantısında, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı bireylerin sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılması değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararının çıkması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs sürecinde 9 kez telekonferans yöntemiyle topladığı kabine toplantısını bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirecek.

“Sosyal mesafeli” ve önlemlerin alınacak yapılacak kabinede normalleşme adımları değerlendirilecek. Korona virüs sürecinde atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da ilk kez yüz yüze kabine toplantısına katılacak. Kabine toplantısında 1 Haziran normalleşmesinin ardından gelinen durum, hastalığın seyri gözden geçirilecek.

65 YAŞ ÜSTÜ İLE 18 YAŞ ALTINA 'ESNETME'

65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri de değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.

LİBYA

Toplantıda Erdoğan, geçen hafta Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ile görüşmesine dair bilgi verecek. Bunun dışında Doğu Akdeniz’deki durum, Suriye ve İdlib’teki gelişmeler de değerlendirilecek.       

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.09 Haziran 2020 18:20

    ESNETME YETMEZ TAMAMEN KALDIRILMALIDIR MASKE TAKARAK HERKES gideceği yere/berbere/hastaneye/markete/denize/parka gidebilmelidir aksı taktirde protestolar başlar

  • duran09 Haziran 2020 10:04

    Vallah çocuğun raporu için tıp fakültesi randevu vermiyor, bu kadar insan sokaklarda serbest geziyot, neymiş ikinci bir talimata kadar raporlar geçerliymiş ama biz rapordan kapsamlı faydalanamıyoruz, bu akılla işimiz zor...