BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞok iddia! ABD ile İsrail’den ortak suikast planı----

Şok iddia! ABD ile İsrail’den ortak suikast planı

Şok iddia! ABD ile İsrail’den ortak suikast planı
01 Ocak 2018 - 16:58 www.finansgundem.com

Kuveyt gazetesi El Ceride'nin güvenilir bir sözcüye dayandırdığı haberini aktaran Haaretz gazetesi, Washington ve Tel Aviv'in Süleymani'ye suikast için anlaşmaya vardığını yazdı

Üç yıl önceki suikasti Tahran'ı uyararak engelleyen Washington'un, Tel Aviv yönetimiyle İran'ın Ortadoğu operasyonlarını yürüten general Kasım Süleymani'nin öldürülmesi için anlaştığı iddia edildi. 

İsrail, üç yıl önce Süleymani'yi öldürmenin eşiğine gelmiş ancak ABD'nin Tahran'ı uyarması üzerine plan başarısız olmuştu. Söz konusu girişim, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında planlanmıştı. 

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'e yakınlığıyla bilinen Tümgeneral Kasım Süleymani, İran'ın yurtdışı operasyonlardaki "gölge komutanı" olarak tanınıyor.

El Ceride, ayrıca İran'ın Suriye'deki iki numaralı ismi 'Ebubekir' olarak bilinen Muhammed Reza Felahzade'nin de İsrail hedefleri arasında yer aldığını aktarıyor.  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)