BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSiyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu hayatını kaybetti----

Siyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu hayatını kaybetti

Siyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu hayatını kaybetti
02 Eylül 2018 - 09:11 www.finansgundem.com

Kastamonu'da, evinde aniden rahatsızlanan siyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu (17), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kastamonu İnönü Mahallesi Salı Pazarı mevkiinde bulunan evlerinde rahatsızlanan ve mide bulantısı şikayeti ile babası tarafından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne götürülen genç sporcu Rabia Kuşcu, doktorların müdahalesi sonrası Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybetti. Genç sporcunun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Rabia Kuşçunun yarın Taşköprünün Alatarla köyünde toprağa verileceği öğrenildi. 

ŞAMPİYONAYA HAZILANIYORDU

Rabia Kuşçu'nun 5-9 Eylül tarihleri arasında Ankarada düzenlenecek olan Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası'na hazırlandığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahaallenin Delisi02 Eylül 2018 09:34

    Allah rahmet eylesin. Aylesine sabırlar versin. Turnuva öncesi? Otopsi yapılmayacak mı? Turnuva için ilaç vs. kullandırılıyor olabilir mi? Aklımda deli sorular...