BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSivaslı Halim terfi etti----

Sivaslı Halim terfi etti

Sivaslı Halim terfi etti
16 Mart 2013 - 10:40 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığının ilk sivil Özel Kalem Müdürü terfi ederek Bakan danışmanı oldu. Esnaflıktan gelen Halim Gündoğdu, şeker imalatçısı…

Milli Savunma Bakanlığının ilk sivil Özel Kalem Müdürü  Halim Gündoğdu, terfi ederek bakan danışmanı oldu. Esnaflıktan gelen ve Sivas’da şeker imal eden bir firmanın da yöneticisi olan Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan’ın  imzaladığı kararname ile, Milli Savunma Bakanı ismet Yılmaz’ın danışmanlığı görevine getirildi.
Gündoğdu bir süre önce Yılmaz tarafından bakanlık Özel Kalem Müdürlüğüne atanmıştı. Bakanlık özel kaleminde daha önce, Albay rütbesinde askerler görev yapıyordu. İsmet Yılmaz, Özel Kalem Müdürünü sivilleştirdi ve bu göreve, Sivas’ta baba mesleği olan şekerleme firmasının yöneticiliğini de yapan, Gündoğdu’yu getirdi.
Milli Savunmada 9 aydır Özel Kalem Müdürü olan Gündoğdu, dün terfi ederek Bakan Danışmanı oldu.  Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitiren Gündoğdu, 1987'den bu yana Sivas'ta ticaretle uğraşıyordu. Sivas Belediyesi Meclis üyeliği ve Başkan Vekilliği de yapan Gündoğdu, Refahyol döneminde Tarım Bakanı Musa Demirci'nin, Özel Kalem Müdürlüğü görevini de yürütmüştü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)