BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta iki PKK'lı cesedi bulundu----

Şırnak'ta iki PKK'lı cesedi bulundu

Şırnak'ta iki PKK'lı cesedi bulundu
21 Mayıs 2013 - 18:59 www.finansgundem.com

Şırnak'a bağlı Cevizdüzü köyünde vatandaşlar tarafından 2 PKK'lı cesedi bulundu.

Şırnak'a bağlı Cevizdüzü köyünde vatandaşlar tarafından 2 PKK'lı cesedi bulundu. Vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine bölgeye giden askerler, cesedi en yakın Maden Karakolu'na götürüldü.
Şırnak Cudi Dağı eteklerinde Üçkiraz köyüne giden vatandaşlar, naylona sarılarak yol kenarına bırakılmış 2 ceset görünce yakında bulunan Maden Jandarma Karakolu'na bildirdi. Bölgeye askeri birlik sevk edildi. PKK'lı teröristlere ait olduğu bildirilen cesetler, askerler tarafından Maden Karakolu'na götürüldü. Karakolda yapılan incelemelerden cesetler, sonra otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesetlerin daha önce o bölgede çıkan çatışmalarda ölen PKK'lılara ait olduğu ileri sürüldü.
Konuya ilişkin Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şırnak'a bağlı Cevizdüzü köyüne 2 cenazenin bırakıldığı ihbar edilmiştir. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı cenazeleri aldırarak gerekli işlemleri başlatmıştır. Yapılan ölü muayene işlemi neticesinde, ölümlerin üzerinden en az bir yıl geçtiği değerlendirilmiştir. Kesin ölüm sebebi ve cenazelerin kimliği yapılacak otopsi işlemleri sonucunda tespit edilecektir." denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)