BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞirketler karlılığı bırakacak----

Şirketler karlılığı bırakacak

Şirketler karlılığı bırakacak
24 Eylül 2014 - 07:41 www.finansgundem.com

ABD’nin eski başkanlarından Bill Clinton, şirketlerin bir gün kârlılığı bir kenara bırakıp çalışanlarına ve topluma daha fazla önem vereceğini söyledi

ABD’nin eski başkanı Bill Clinton, iş dünyasının gelecekte daha insani hareket edeceğini söyledi. CNBC yayına katılan Clinton, şirketlerin gelecekte kârlılığı bir kenara bırakıp çalışanları ve toplumla daha fazla alakadar olacağını belirtti.

Eski başkan, “Hükümet her ne kadar şu anda geride kalsa da bir gün şirketleri çalışan ve topluma önem vermesini sağlayacak teşviklerde bulunacak” dedi. Clinton, şirketlerin bu şekilde daha iyi başarılar elde ettiklerini göreceklerini de sözlerine ekledi.

Eski başkan, daha iyi bir gelecek için şu andaki iş dünyası döngüsünün değişmesi gerektiğine de işaret etti. Clinton, “Ya eşitsizliği, karamsarlığı ve tartışmaları paylaşacağız ya da verimlilik, sorumluluk ve toplum olma hissini” şeklinde konuştu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)