BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞirinevler üst geçidinde hayatını hiçe saydı----

Şirinevler üst geçidinde hayatını hiçe saydı

Şirinevler üst geçidinde hayatını hiçe saydı
03 Nisan 2016 - 14:21 www.finansgundem.com

Şirinevler Metrobüs Durağı'nda akşam saatlerinde oluşan yoğunluk vatandaşları çileden çıkardı. Kalabalığı geçmek için üst geçidin demir korkulukları üzerine çıkarak yürüyen bir vatandaş, hayatını tehlikeye atarken, yürekleri ağızlara getirdi.

Şirinevler Metrobüs Durağı'nda dün akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı. Metrobüse binmeye çalışan yolcular üst geçide kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken, bir vatandaş ise kalabalığı geçmek için üst geçidin demir korkulukları üzerinde yürüyerek, hayatını tehlikeye attı. Adeta bir cambaz gibi korkuluklar üzerinde yürüyen vatandaş, görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedilirken, üst geçit üzerinde oluşan görüntü yürekleri ağızlara getirdi. Metrobüse yoğunluktan dolayı binemediğini belirten bir vatandaş, "1 saatten beri insanlar bekliyor. Bir şey var sanıyorsun ama yok" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)