BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSingapur Ocak'tan itibaren uluslararası uçuşlara başlıyor----

Singapur Ocak'tan itibaren uluslararası uçuşlara başlıyor

Singapur Ocak'tan itibaren uluslararası uçuşlara başlıyor
15 Aralık 2020 - 08:36 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde uluslararası uçuşlarını durduran Singapur Ocak ayından itibaren sınırlı sayıda tutacağı iş seyahatleri için yeniden başlatılacak

Singapur'da hükümet tarafından bu sabah yapılan açıklamada, seyahat ve konaklama sektörlerini canlandırma çabaları bir parçası olarak, tüm ülkelerden üçüncü olan iş, resmi ve yüksek ekonomik değeri olan yolcu için uçuş başlayacağı bildirildi.

Singapur, ekonomisini şimdiye kadarki en kötü krizden korumak için milyarlarca dolar harcadı ve önümüzdeki yıl Dünya Ekonomik Forumu 'nun yıllık siyasi ve iş liderleri buluşması ev içinde hazırlanırken uluslararası seyahat yeniden açmaya.

Ticaret ve Sanayi Bakanlığından yapılan açıklamada, ilk uçuşların 14 güne kadar kısa süreli konaklamalar için gelenlere açık haz, Ocak ayının ikinci yarısından itibaren gelebilecekleri bildirildi.

En son düzenlemeye göre seyahat edenlerin katı sağlık ve test protokollerine bağlı kalmaları ve kendileri için özel izole kabin içinde kalmalarıecek.

Singapur'da Kovid-19 vaka sayısında artış

 

Dünya Ekonomik Forumu "küresel resesyon" dedi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)