BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSinem Kobal'dan yatırım sürprizi----

Sinem Kobal'dan yatırım sürprizi

Sinem Kobal'dan yatırım sürprizi
28 Kasım 2015 - 17:47 www.finansgundem.com

Ünlü oyuncu Sinem Kobal sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun izinde...

Yaşadıklarları beraberlikle çok konuşulan ve sürekli evlenecekleri söylenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal aşkı doludizgin gidiyor. Son olarak ünlü oyuncular Bülent Parlak ile Burcu Gönder'in düğününe katılan çiftten Sinem Kobal, sevgilisi gibi gayrimenkule yatırım yapmaya karar verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yatırım aşkı sevgilisi Sinem Kobal'ı da sardı. Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi. Sevgilisinin bu önerisini dikkate alan Kobal'ın son günlerde İstanbul gece hayatının yeni noktası haline gelen Karaköy ve Fındıklı'dan yatırımlık yerler baktığı ortaya çıktı.

CİHANGİR DEĞİL KENANGİR

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Beyoğlu'nda yaptığı yatırımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu son olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip 3 milyon TL'ye satılığa çıkarmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)