BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSinan Akçıl milletvekili olacak!----

Sinan Akçıl milletvekili olacak!

Sinan Akçıl milletvekili olacak!
13 Aralık 2016 - 17:36 www.finansgundem.com

Şarkılarıyla, aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra siyasete atılmayı planladığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Forum Gaziantep’te sevenleriyle buluşan Sinan Akçıl, bomba açıklamalar yaptı. Açıklamalarından satır başları şöyle:

 - Annem ben karnındayken göbeğini hoparlöre dayarmış, bana Beethoven, Mozart dinletirmiş. Böylelikle ben doğmadan müzik dünyam yaratılmış. 5 yaşındayken de konservatuara girdim.

- Yabancı müzikte Sade, George Michael, Sting çok dinlediğim sanatçılar. Bir itirafım var, bazen kendi şarkılarımı da dinlediğim oluyor. Kendimi izleyince Youtube’daki görüntülenme sayısı artıyor :)

İspanyolca öğreniyorum

- Türkiye’de sesini beğendiğim ve şarkımı seslendirmeyen bir kişi kaldı sadece, o da İbrahim Tatlıses. Onun da yeni çıkacak albümünde iki şarkım var.

- Rotamı Latin Amerika’ya çevirdim. Miami’ye gittiğimde ‘Güney Amerika’ya neden yoğunlaşmıyoruz?’ dedim. Şimdi İspanyolca derslerine başladım. ABD ve Latin Amerika Sony ile anlaşıp ‘Tabi Tabi’yi İspanyolca söyleyeceğim. Yaza doğru çıkacak. 3 Grammy ödüllü aranjör Lu Diaz şarkının mix ve remix’ini yapacak.

- Avrupa’nın en büyük beach club’larından birini açıyorum. Güzel bir koy bulduk Marmaris’te. Ben işin işletmesinde olmayacağım. İki ortağım daha var. İşin patronu olacağım.

- Siyaseti çok seviyorum. Şu anda 30 yaşındayım ve 10-15 yıl sonra milletvekili olmak gibi bir düşüncem var. Geceleri siyaset dinleyerek uyuyorum. Çocukluğumdan beri siyaseti severim, ülkemin sorunları ile çok ilgiliyim. Memleket meselelerinin çözümüne katkıda bulunmak istiyorum. (Vatan)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)