BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSilivri Cezaevi'nde hareketli dakikalar!----

Silivri Cezaevi'nde hareketli dakikalar!

Silivri Cezaevi'nde hareketli dakikalar!
29 Kasım 2016 - 12:48 www.finansgundem.com

Silivri Cezaevi'nden gelen 'yangın çıktı' ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis sevk edildi

Silivri Cezaevi'ne itfaiye ve polis ekipleri yönlendirilirken olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, İHA'nın iddiasına göre bir hücrede yangın çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bir yangın ihbarının değerlendirildiğini belirtirken, cezaevine takım çıkaran Silivri İtfaiye Birimi yetkilileri de durumun normal olduğunu, ihbar üzerine sevk yapıldığını, ekiplerin dönüşe geçtiğini söylediler.

Bakırköy Başsavcılığı'ndan Silivri olayı ile ilgili açıklama yaptı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı bugün Silivri Cezaevi'ndeki olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, Silivri 4 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda “Eldeki veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık', “Mala zarar verme', 'Gece vakti yağma' suçlarından 9 yıl hapis cezası ile hükümlü kişinin saat 12.19'da odayı yakarak yangın çıkardığı belirtildi.
22 yaşındaki Burak Eroğlu'nun çıkardığı yangına görevli personelce anında müdahale edildiği belirtilen açıklamada, 'Yangın ceza infaz kurumunun imkanlarıyla söndürülmüştür. Dumandan etkilenen hükümlü ve görevli iki infaz koruma memuru 112 acil servis ambulansıyla Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişlerdir. Yapılan ilk müdahalede görevli infaz koruma memurları tedavileri tamamlanarak görevlerinin başına dönmüşlerdir. Yangına sebebiyet veren Burak Eroğlu'nun tedavisi ise halen devam etmektedir. İhtiyaten çağrılan itfaiye ekipleri (3 adet) söz konusu yangının cezaevi imkanlarıyla söndürülmüş olmasından dolayı herhangi bir müdahalede bulunmaksızın görev yerlerine dönmüşlerdir' ifadeleri yeraldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)