BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSilikon Vadileri birleşiyor----

Silikon Vadileri birleşiyor

Silikon Vadileri birleşiyor
06 Temmuz 2013 - 10:30 www.finansgundem.com

Marmara Bölgesi’nde kurulması planlanan iki ayrı Silikon Vadisi Projesi’nin birleştirilmesi gündeme geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “İstanbul ve Kocaeli’nde kurulacak Silikon Vadisi’ni birleştiriyoruz. Bu iki yer birbiriyle rakip değil, bütünleşik olacak. İçinde çok ciddi teknoloji ve sanayi merkezleri yer alıyor. Yıl sonuna kadar fizibilite başlar. O bölgeyi Ar-Ge, inovasyon ve ileri teknoloji üssü yapmayı planlıyoruz” dedi. Silikon Vadisi’nin aynı zamanda bir şehir projesi olduğunu belirten Bakan Bayraktar, “İçinde Ar-Ge, ve sanayi merkezleri yer alacak. İstanbul’da yapılan Biyocity gibi ama ondan daha büyük ölçekli olacak” dedi.
Twitter reyting de ölçecek
Alternatif reyting ölçümüyle ilgili tartışmaların ardından, TV kanallarının programlarında ‘Hashtag’lere yer vermesiyle Twitter üzerinden reyting ölçümü gündeme geldi. Sosyal medya üzerine çalışmalar yapan YNKLabs şirketi, geliştirdiği “Semantik Bariyer Sistemi’yle TV seyircilerinin Twitter üzerindeki paylaşımlarını analiz ederek kullanıcıların TV kanalları, program yapımcıları ve reklam verenlerle ilgili neler düşündüklerini analiz ediyor. Twitter’da milyonlarca kitle üzerinden reyting ölçümü yapılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)