BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞili'den 4. doz kararı----

Şili'den 4. doz kararı

Şili'den 4. doz kararı
24 Aralık 2021 - 09:08 www.finansgundem.com

Şili Sağlık Bakanı Enrique Paris, gelecek yıl şubat ayı ortalarında Kovid-19’a karşı dördüncü doz aşı uygulamasına başlayacağını açıkladı.

Şili’de Kovid-19’a karşı dördüncü doz aşılama için tarih verildi. Şili Sağlık Bakanı Enrique Paris yaptığı açıklamada, gelecek yıl 15 Şubat tarihinden itibaren riskli grupta olan vatandaşlara öncelik verilerek Kovid-19’a karşı dördüncü doz aşının uygulamaya başlayacağını bildirdi. Paris, yaptıkları araştırmalarda antikor seviyelerinde düşüş tespit etmeleri üzerine dördüncü doz Kovid-19 aşısı uygulaması kararı aldıklarını ifade ederek, aşılama için gereken bütçenin ayırıldığını belirtti.

Dördüncü doz aşılamada önceliğin 60 yaş üstü vatandaşlar, sağlık çalışanları ve kronik hastalığı olanlara verileceğini aktaran Paris, söz konusu dördüncü doz aşılamada karışık aşılama yönteminin başarısından dolayı farklı aşıların karıştırılarak uygulanacağını belirtti.

Çoğunlukla Sinovac, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca ve CanSino Kovid-19 aşılarını en az iki doz olarak nüfusun yüzde 91’ine uygulamayı başaran Şili, dünyada Kovid-19’a karşı aşılamanın en başarılı olduğu ülkeler arasında yer alıyor.

Şili yeni başkanını seçti

 

İsrail'de 4.doz aşının etkisi inceleniyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)