BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞile'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı----

Şile'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı

Şile'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı
29 Ekim 2017 - 17:09 www.finansgundem.com

Dünya Değişim Akedemisi tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Farkındalık Festivali'ne Şile evsahipliği yaptı

Dünya Değişim Akademisi tarafından İstanbul’un sahil kasabası Şile’de düzenlenen Uluslararası Farkındalık Festivali gerçekleştirildi. 28 - 29 ekim haftasonu gerçekleşen organizasyona yurtiçi ve yurtdışından iki gün boyunca 400 kişinin katıldı.

Festivalde çalışmaları Dünya Değişim Akademisi uzmanları sundu. Hayata daha mutlu, daha pratik, daha çözümsel yaklaşmayı sağlayacak, farkındalığı artıran çok özel tekniklerin uygulandığı belirtildi. Nefes, biyoenerji, vücut çalışmaları, enerji merkezlerini arındırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme seansları sunuldu. Çalışmaları sunan uzmanlar iki günün sonunda stres ve gerginliğin atıldığını, enerjinin yükseldiğini, bedenin güçlendiğini, odaklanma yeteneğinin arttığını, farkındalığın yüksek boyutlarının deneyimlendiğini belirttiler.

Aynı zamanda bedensel, zihinsel, duygusal sağlığı da artıran etkili çalışmalara herkesi bekliyoruz dediler. Daha bilinçli, daha mutlu, daha sağlıklı, daha odaklı, daha başarılı, sevgi dolu bir yaşam için düzenlenen festivalde yurdışından da pekçok katılımcı vardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)