BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞile Yoga Festvali ile coştu----

Şile Yoga Festvali ile coştu

Şile Yoga Festvali ile coştu
29 Ocak 2017 - 21:32 www.finansgundem.com

Hafta sonu etkinliğe yurt içi ve yurt dışından 300’ü aşkın yogasever katıldı. İki gün süren çalışmalar Akif Manaf yönetiminde yapıldı.

Uluslararası Yoga Federasyonu'nun (UYF) ve Yoga Academy'nin organize ettiği Uluslararası Yoga Festivali 28 ve 29 Ocak 2017 tarihlerinde  Şile'de - Best Western Şile Gardens Hotel'de yapıldı. Bu akşam sona eren Yoga Festivali'ne tüm Türkiye'den ve yurt dışından Yogaseverler katıldı. 2 gün süre etkinlikler 300'ü aşkın katılımcı ile gerçekleşti. Yoganın beden, zihin ve duygulara olumlu yansıyan bütünsel bir spor, gelişim sistemi olması Yoga tutkunlarının sayısını artırıyor. 

Ülkemizde Yogayı sağlıklı yaşama büyük katkı sağlayan ve insanın pozitif yönlerini güçlendiren yanıyla herkese tanıtmak için uğraş verdiklerini belirten Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, bu organizasyonu Türkiye'nin pek çok farklı doğal yöresinde her ay düzenlediklerini belirtti. Manaf, “10 yıla yakın her ay Yoga'nın faydalarını tanıtmaya çalışıyoruz. Nezleden gribe, kalp hastalıklarından kansere, depresyona, Alzheimer'a kadar tedavi süreçlerinde muazzam destek olan bir yöntemdir Orijinal Yoga Sistemi. Ayrıca aktif yaşamda başarıya, mutluluğa, coşkuya ve farkındalıklı yaşamaya büyük katkıları vardır. Herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

Sağlıklı yemekler, Büyük Üstad Akif Manaf ile interaktif söyleşiler, coşku dolu dans çalışmaları/gösterileri ve Şile'nin güzel doğasını keşfetme imkanı ile Yoga Festivali, katılımcılara dolu dolu ve huzurlu bir hafta sonu yaşattı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)