BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigortacı AXA satarak küçülüyor----

Sigortacı AXA satarak küçülüyor

Sigortacı AXA satarak küçülüyor
16 Ağustos 2021 - 10:03 www.finansgundem.com

Bir süredir önemli pazarlardaki varlıkların ve faaliyetlerini devreden Fransız sigortacı AxA yeni bir satış kararı aldı.

HSBC Holdings Plc, Singapur'da global bir varlık yönetim kerkezi oluşturmak ve Güneydoğu Asya'daki genişlemesini hızlandırmak amacıyla AXA Singapur'u 575 milyon dolara satın almakta anlaştı. AXA Singapore, yıllıklandırılmış yeni primlerle şu anda Singapur'daki sekizinci en büyük hayat sigortası şirketi. HSBC, birleşik işletmenin yürürlükte olan 600.000'den fazla poliçeyle dördüncü en büyük perakende sağlık sigortacısı olacağını bildirdi.

SÜREKLİ SATIYOR

Fransız sigorta şirketi AXA kısa bir süre önce de Malezya’daki varlıklarını 262 milyon euroya Generali’ye satımıştı. AXA, geçtiğimiz Aralık ayında da Yunanistan’daki sigorta birimlerini satarak sektörün gündemine oturmuştu.

Bu arada, Generali ve AXA, anlaşmanın 2022'nin ikinci çeyreğinde tamamlanmasının bekleniyor. İtalyan sigorta şirketinin ödeme gücü oranı anlaşma sonucu %3,5 oranında negatif etkilendi. Malezya anlaşmaları konusunda HSBC, Generali’nin tek mali danışmanı olarak görev yaptı.

Varlık satarak küçülen AXA Grup, Türkiye’yi Avrupa’ya bağladı

 

AXA’ya siber saldırı şoku: Müşteri bilgileri çalındı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)